In deze rubriek is heel veel leuks te vinden. Niet alleen dat ik kledingreparaties verzorg, maar ook handig om te weten is dat ik leuke workshops geef! En dat ik op verschillende leuke en creatieve markten in Nederland te vinden ben. Kijk maar eens op mijn Facebook pagina op welke markt ik binnenkort te vinden ben.

Op www.gavetas.nl zijn ook tassen te verkrijgen gemaakt door Coco Lepelie. Bij Kapsalon Vive La Fête in Emmeloord hangen het hele jaar door mijn tassen, en deze zijn ook te koop natuurlijk.

De tassen van Coco Lepelie zijn sinds kort ook te koop bij Pand-Zuid, de leuke conceptstore in Emmeloord.

Voor stylingopdrachten voor je kleding, huis of etalage: graag hoor ik wat ik voor jou kan betekenen.


Kledingreparaties

  • Voor reparatiewerk zoals knoopjes aanzetten, repareren van naden, een rits inzetten of een bijpassend tasje bij je outfit maken, ook hiervoor kun je terecht bij Coco Lepelie.
  • Je trouwjurk mist nog een tasje? Ik het atelier is altijd prachtig materiaal aanwezig om iets moois te maken.Workshops

Op zoek naar een leuke workshop?

Coco Lepelie verzorgt de cursus Schilderen op Muziek en de workshop Natvilten. Opgeven kan via de mail. Deze workshops kunnen op locatie gegeven worden.
Projecten

Als creatieve duizendpoot, vind ik het prachtig om deel te nemen aan allerlei (kunstzinnige) projecten. Samen brainstormen om bijvoorbeeld een festival aan te kleden of een winkel te stylen. Kom maar op!